Wie schrijft?

Sem Prins

Wat ik leuk vind

Mijn hartstocht is het hout. Toen ik met de blog begon vond ik me in het houtbewerkingsgebied, dat werkelijk het beste ding is, omdat daar u zo veel, als houten het werk vaardigheden kunt leren, en een partij leren over wat u werkelijk wilt daarna bouwen. Zo, was het goed om hier te zijn, en zo begonnen wij de houten penblog.

En natuurlijk, is deze blog niet alleen over houten pennen. Het is een gehele pagina over de houten pen. En wij hebben heel wat houten pennen in ons huis, en ook in mijn workshop. Zo, is het allen over de bouw van houten pennen. Namelijk alles over de pennen vanaf het begin aan het eind, zoals u ziet. Zo, moet u een oog op de blog houden. Ik zal u bijgewerkt ook houden. Zo, hoop ik u een aardige week met elk van uw nieuwe houten de penbouw projecten hebt.

Dank aan Tim voor het uiteinde.

Mijn vader altijd vertelde me: „Krijg geen pen van de lokale markt, van een houten-werkt workshop kopen waar de werklieden“ gelukkig zijn. Goed, is mijn vader nu dood, en zo was hij de vader van een jongen, die nu 17 jaar oud is, maar ik heb nog het idee dat de houtbewerking een ambacht, een ambacht, en niet zaken is. Ik zou al mijn houtbewerkingskennis aan mijn eigen huis en mijn winkel willen brengen. Ik ben de persoon die verantwoordelijk voor het houtbewerkingsprocédé is. Ik moet hier de persoon zijn die de bevoegdheid heeft om mijn eigen leven gestalte te geven. Te laten zo gelieve me uw hand nemen, of u helpen om van u, in mijn winkel te nemen.

Hier zijn sommige beelden van enkele projecten dat ik voor mijn klanten doe. Ik houd van met hetzelfde soort houten en verschillende merken te werken.

Toen ik deze Blog in 2009 begon, wist ik niet het hoe te naaien en hoe te in het algemeen te naaien, maar toen ik een meer ervaren beetje was, begon ik sommige zeer aardige projecten te naaien. Maar toen ik mijn echtgenoot kreeg en met ons eigen huis begon, begonnen wij met het project van het schoonmaken van de garage, en wij vonden het meer pret was, zodat ging ik verder. Ik weet niet of hebt u opgemerkt, maar onlangs ben ik meer geinteresseerd in houtbewerking geworden, en het werk ik heb gedaan is onlangs op grote schaal geweest. Zo, doen wij een geheel nieuw huis dat op een houten manier fundamenteel gebouwd is. Zo, voor die van u die een liefde van het maken hebben, zou ik u aan mijn blog willen introduceren.

Het is waar dat ik niet kan naaien, zodat moest ik met iets beginnen die eenvoudig en gemakkelijk zou zijn te doen. Zo, begon ik de blog op 12 Augustus, 2009, enkel te zien om hoe de blog zou doen en wat voor me als schrijnwerker mogelijk zou zijn.